Се запали возило во Градиште

Попладнево се запали возило во авто кампот Градиште.

Возилата на Противпожаната единица од Охрид и Брза помош се упатија на лице место. Според првичните информации до кои дојде Охриднет, се запалило едно возило поради неисправна електрична инсталација. За среќа немало повредени лица. 

Social profiles