Нов директор на ХЕЦ Црн Дрим

Сашо Кркут е нов вршител на должност  директор на ХЕЦ Дрим подружница АД Електрани.

Кркут доаѓа на оваа функција на местото на местото на Тони Маркоски кој досега  управуваше со хидроцентралата. 

Social profiles