И во Струга отворени сите избирачки места

И во Струга започна изборниот процес без никакви проблеми. Сите Избирачки места, вкупно 101 , беа отворени навреме во 7часот утрово.

 

Во општина Струга право на глас имаат вкупно  60530 граѓани. 

 

Social profiles