До 13 часот 25% излезност во Охрид

До 13 часот  25,03% од граѓаните на општина Охрид го оставрија своето избирачко право. 

 

Изборниот процес се одвива без никакви проблеми, не е регистриран ниту едне инцидент, информира претседателот на ОИК Димитрие Вревезоски. 

Social profiles