ФОТО: Се судрија две коли на кружен кај „Охридска банка“

Пред половина час се случи мала сообраќајна несреќа на кружниот тек кај „Охридска банка“.

Дојде до судир меѓу два автомобили. Од самите фотографии на Охриднет се гледа дека сообраќајката во која е причинета само материјална штета , се случи поради не почитување на сообраќајни правила односно првенство на минување. 

 

 

Social profiles