Најголема излезност во Вевчани

Најголема излезност на гласањето до 17 часот на територија на Република Македонија според податоците што ги објави ДИК  има во Вевчани.

Дури  72,05 од жителите на општина вевчани го остварија своето право на глас.  Во Охрид пак излезноста до 17 часот е 52,9%. 

Social profiles