СДСМ во водство во Охрид, Дебарца и Вевчани

СДСМ Охрид во водство. Спорeд првичните информавии од штабот на СДСМ  нивниот кандидат Јован Стојаноски бил во водство.

Од обработени 11248  6100 биле зам СДСМ ‘  a 4702 ВМРО ДПМНЕ.Во општина Дебарца победил кандидатот на СДСМ а и во Вевчани во водство е СДСМ.

Social profiles