Ова се новите градски советници

Државната изборна комисија официјално ги обајви имињата на новите градски советници.

 

Во Охрид СДСМ има 11 советници, ВМРО ДПМНЕ 10, а Коалицијата на ДУИ, БЕСА и Алијанса на Албанците 2 советници.

Ова се нивните имиња:

 

Social profiles