Продолжува репертоарот со германски филмови

НУ Центар за култура “Григор Прличев” и понатаму продолжува со прикажување на германски филмови овој месец.

Вечерва Охридската публика ќе може да ги погледне филмовите “Кој сум јас” и “Феникс”.

Who Am I (2014) крими, драма, мистерија
режија: Баран Бо Одар
Улоги: Том Шилинг, Ејлас М’Барек
Вечерва во 18.00 часот.

Phoenix (2014) – Историска драма
режија Кристијан Петѕолд
улоги Нина Хос, Роланд Зехрфелд, Нина Кузендорф
Вечерва 20:00 часот.

Влез 50 денари

Social profiles