Трајкоски ја остави општина Дебарца со позитивно салдо

Општина Дебрца го направи својот избор и согласно тоа секогаш треба да се почитува волјата на жителите на Општина Дебрца.

Впрочем тоа ми преставувало главно мото во изминативе 4.5 години.
На новиот градоначалник на Општина Дебрца Ногачески му го честитам мандатот и му посакувам успех во реализација на проектите поврзани со Општина Дебрца. Притоа напоменувам дека во мојот мандат општината имаше најголем прогрес па оттука се надевам дека и половичната негова реализација на она што го спроведовме додека бевме на власт ќе преставува успех.
Транспарентноста била наша одлика па затоа известуваме дека ја предаваме општина Дебрца со позитивно салдо од 879.269.00 денари.
Ваквиот домаќински пристап го очекуваме и од сега веќе градоначалникот Ногачески и напоменуваме дека видно ќе ги следиме сите негови дејанија поврзани со Општина Дебрца, информира досегашниот градоначалник Игр Трајкоски. 

 

Social profiles