Нови книги во охридската библиотека

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 

“Јас те сакам повеќе” – Лиса Гарднер
“Убиство на теренот за голф” – Агата Кристи
“Уна и Селинџер” – Фредерик Бегбеде
“Само пријатели” – Колин Хувер
“Чудата на Свети Еразмо” – Стојан Ристески
“Половина век карате” – Димче Јанковски

Social profiles