Се поставува фекална канализација на улица ,,Рашанец”

Екипи на ЈП „Нискоградба“ изминатиов период изведуваат градежни активности за поставување на фекална канализација на улица „Рашанец“ во село Лескоец.

Должината на линијата изнесува 206 метри, а се поставуват цевки со пречник од ф200.

Зафатот изнесува 977 565 денари, а финансиските средства се обезбедени од буџетот на Општина Охрид.

Social profiles