Се санира детското игралиште во Лескајца

Екипи на Јавното претпријатие “Градски пазар” изведуваат активности за санација и реконструкција на детското игралиште во рамки на ООУ “Братство единство” Лескајца.

Предвидено е да се изврши промена на оградата, поставување на спортски реквизити, реконструкцијата на трибините и фарбање на игралиштето.

Средства за овие активности се обезбедени од буџетот на Општина Охрид.

Social profiles