Реконструирано спортското игралиште во Лескајца

Екипа на ЈП Градски Пазар Охрид изврши комплетна реконструкција на спортското игралиште во ОУ ,,Братство Единство,,- населба Лескајца.


Извршена е комплетна реконструкција на трибината и клупите околу игралиштето,комплетно се реновирани спортските реквизити(стативите и кошот),а поставена е и нова мрежа на заштитната ограда околу игралиштето, информираат од ЈП Градски пазар.

Social profiles