Меморандум за соработка меѓу Специјалната болница за кардиоваскуларни заболувања и Универзитетот за информатички науки

Склучен Меморандум за соработка помеѓу Специјалната болница за кардиоваскуларни заболувања и Универзитетот за информатички науки и технологии “Св.Апостол Павле” од Охрид. Со овој Меморандум го отвараме патот за идна соработка...

Македонија во жолта ковид зона, нови мерки нема

Во земјава моментално се активни над пет илјади случаи со ковид-19 и таа се наоѓа во жолта зона, Комисијата за заразни болести засега не препорачува нови мерки. Министерот за здравство,...

Видео+ФОТО: Две години успешна приказна – „Нуга Бест“ Охрид

Светски познатата франшиза „Нуга Бест“, веќе две години е  успешна приказна во Охрид. Станува збор за јужнокорејска медицинска компанија која ги комбинира принципите на западната и алтернативната медицина. (more…)
Social profiles